BOLU / MERKEZ - Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

May

Anneler günü programı öğretmen-veli-öğrenci katılımıyla coşkulu ve eğlenceli bir şekilde kutlandı.Hazırlanan sinema etkinliğine katılan velilerimiz keyifli zaman geçirdiler..

Nis

“ Engeller, sıradan insanlara sıra dışı olsunlar diye tanınan fırsatlardır.”

Nis

"Sanat güzelliğin ifadesidir. Bu anlatım sözle olursa şiir, ezgi ile olursa müzik, resim ile olursa ressamlık, oyma ile olursa heykeltıraşlık, bina ile olursa mimarlık olur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Öğrencilerimiz duygu, düşünce ve izlenimlerini anlatabilme yeteneklerini ve yaratıcılıklarını estetik bir düzeye ulaştırmaları hedefleriz. Çocuklarımıza görsel sanatları anlama ve değerlendirme becerisi kazanırken kendi sanatsal gelişimlerini sürdürebilen bireyler olarak yetiştirirler.

Okulumuzda temel sanat eğitimi, sınıf ve yaş seviyelerine uygun olarak planlanır. Atölye çalışmalarının yanı sıra proje ve ders konuları müze/sergi gezileri ile desteklenir.

Tüm sınıf seviyelerinde öğrenciler görsel sanatlar atölyesindeki çalışmalara katılır. Öğrenciler çalışmalarıyla; grup içinde hareket etmeyi, yaratıcılık yönlerini geliştirmeyi, problemlere farklı çözümler getirmeyi öğrenirler.

Öğrencilerin tamamlanan sanat projeleri, özel gün ve haftalarda okul genelinde sergilenir.

Nis

Okulumuzda 20222023 eğitimöğretim yılı itibarı ile  ISO 45001 yönetim sistemleri entegrasyon çalışmaları başlamıştır.

Nis

GELECEĞEMİZE NEFES OLALIM DEDİK.